Raňajky s medom na ZŠ v Beckove

Štvrtok, 22. marca 2018 bol na Základnej škole J. M. Hurbana v Beckove trochu netradičný školský deň. Žiaci sa presunuli z tried na chodbu, kde mali prezentáciu o živote včiel spojenú s ochutnávkou medu. Pani kuchárky pripravili pre žiakov chlieb s maslom a medom.

Štvrtok, 22. marca 2018 bol na Základnej škole J. M. Hurbana v Beckove trochu netradičný školský deň. Žiaci sa presunuli z tried na chodbu, kde mali prezentáciu o živote včiel spojenú s ochutnávkou medu. Pani kuchárky pripravili pre žiakov chlieb s maslom a medom. Prezentácia sa potom presunula o poschodie nižšie do Materskej školy, aby si aj tu mohli deti pozrieť včelárske pomocky, včelie plásty, odfotiť sa vo včelárskom klobúku, nájsť včelu medzi ostatnými chrobákmi …

Ďakujem vedeniu ZŠ v Beckove, ktoré mi pomohlo pri organizácii tejto akcie. Žiakom týmto spestrili vyučovanie a nám včelárom umožnili spopularizovať včelárenie u detí.  Aj takýmto sposobom sa snažíme o to, aby sme v budúcnosti nemali problémy so svojimi nástupcami.

Jana Kubánová, Beckov